Ladataan...

Tuotetiedot
Rahkavoitaikinasta valmistetut Vuohelan gluteenittomat Joulutortut sisältävät runsaasti maukasta luumumarmeladi-täytettä. Sulattamalla valmis tuote,…
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito, Kaura
Ainesosat
laktoositon VOI, laktoositon MAITOrahka, luumumarmeladi [luumu, sokeri, vesi, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E333), väri (E150d), säilöntäaine (E202)], vesi, sokeri, riisijauho, tapiokatärkkelys, gluteeniton jauhoseos [riisijauho, maissitärkkelys, perunajauho, muunnettu perunatärkkelys, sokeri, sakeuttamisaineet (E401, E412, E440, E464), suola, nostatusaineet (E500, E575)]. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA.
Valmistajan tiedot
Fazer Leipomot Oy, Fazerin gluteeniton leipomo
Moukarikatu 8, 15700 Lahti
www.fazer.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys –18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
KÄYTTÖOHJE: Sulata huoneenlämmössä n. 1-2 tuntia tai jääkaapissa yön yli. Halutessasi lämmitä mikroaaltouunissa 20-30 sekuntia tai uunissa 200 °C 3-4 min. Sulanut tuote säilyy jääkaapissa 2 vrk..