Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Vuohelan Pizzajauhoseoksesta valmistat niin pizzat kuin suolaiset piiraat.
Valmistusmaa
Allergeenit
Kaura
Ainesosat
gluteeniton KAURAjauho, riisijauho, tapiokatärkkelys, psyllium, nostatusaine (natriumbikarbonaatti, dinatriumdifosfaatti), jodioitu suola, sokeri.
Valmistajan tiedot
Fazer Mylly
PL 40, 15101 Lahti
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTETÄÄN kuivassa ja huoneenlämmössä.
Käyttöohje
Valmistusohje Pizza Pellillinen tai kaksi pyöreää pizzaa. Pohja: 4,5 dl Vuohelan Pizzajauhoseosta (n. 300 g) 0,5 ps kuivahiivaa 2,25 dl vettä 0,5 dl oliiviöljyä Alustamiseen gluteentonta jauhoa Sekoita jauhoseos, hiiva ja lämmin vesi (+ 42 °C). Sekoita joukkoon öljy ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä noin 30 minuuttua. Vaivaa taikinaa kunnes se on helposti käsiteltävää. Käytä tarvittaessa apuna jauhoa. Kauli tai painele pohja ohueksi. Täytä makusi mukaan. Paista 225 °C:ssa kypsäksi noin 15 minuuttia.