Ladataan...
Tuotetiedot
Vuohelan gluteenittomasta Rahkavoitaikinasta teet niin makeat kuin suolaiset tortut/pasteijat.
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito, Kaura
Ainesosat
laktoositon VOI, laktoositon MAITOrahka, riisijauho, tapiokatärkkelys, gluteeniton jauhoseos [riisijauho, maissitärkkelys, perunajauho, muunnettu perunatärkkelys, sokeri, sakeuttamisaineet (E401, E412, E440, E464), suola, nostatusaineet (E500, E575)]. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys –18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
KÄYTTÖOHJE: Sulata huoneenlämmössä n. 2-3 tuntia tai jääkaapissa yön yli. Leivo heti sulatuksen jälkeen. Käytä alustuksessa gluteenitonta jauhoa. Paista uunin keskitasolla: pienet leivonnaiset 225 °C (10-15 min) ja levypiirakkaa 200 °C (25-35 min).