Ladataan...
Pitkäjyväinen parboiled-riisi, kiillotettu.
Valmistusmaa
Ainesosat
Pitkäjyväinen riisi. Parboiled-käsitelty ja kiillotettu. Riisin alkuperämaa: Katso parasta ennen -päiväys: TH = Thailand/ThaimaaVN = VietnamKH = Kambodja/Cambodia/KambodžaGY = Guyana/GuianaMM = BurmaSR = Surinam/SurinameAR = Argentina/ArgentiinaPY = ParaguayGR = Grekland/Grækenland/KreikkaIT = Italien/ItaliaES = Spanien/Espanja
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: Kuivassa. huoneenlämmössä. Tiiviisti suljettuna. Suojattava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
VALMISTUS: (4 henkilölle) 6 dl vettä, 1/4 tl suolaa, 3 dl riisiä. Kiehauta vesi ja suola kattilassa ja lisää riisi. Keittoaika: 15 min miedolla lämmöllä kannen alla. Anna vetäytyä vielä 5 min kannen alla.
Ladataan...