Tuotteet
Herkumpaan elämään

Food Market Herkku — Tervetuloa ostoksille Suomen suosituimpaan ruoan verkkokauppaan!

Löydät meiltä S-ryhmän pysyvästi edulliset hinnat, tutut suosikkituotteesi sekä Suomen laajimmat toimitustavat – Bonuksia unohtamatta. S-kaupat on koti kaikille S-ryhmän ruoan verkkokaupoille. Tilaa ruokaostokset kotiin tai nouda noutopisteeltä.

Näin teet ruokatilauksen S-kaupat-palvelussa

 • Valitse sopiva toimitustapa

  1. Valitse sopiva toimitustapa

  Aloita tilauksen teko syöttämällä osoitteesi ja valitse sitten haluamasi toimitustapa. Näin näet valikoiman ja saatavuuden oikein. Tarjolla on niin kotiinkuljetuksia, noutoja kuin nopeita robokuljetuksia.

 • Tee ostokset

  2. Kokoa tilauksesi

  Oli suunnitelmissa sitten makaronilaatikko tai juhlamenu, löydät meiltä kaikki tarvittavat ainekset. Voit merkitä tilaukseesi, jos sinulla on tuotekohtaisia toiveita. Ja jos mieleen juolahtaa vielä jotain, voit muokata tilaustasi jälkikäteen. Pikatoimitukset ja robokuljetukset saapuvat luoksesi niin nopeasti, että erillistä muokkausaikaa ei ole.

  Jatka tilaamaan

 • Anna ammattilaisen valita

  3. Me hoidamme loput!

  Kun olet saanut tilauksen tehtyä, me pidämme huolen muusta. Kaikki keräilijämme saavat laatuperehdytyksen, joten tilaukseesi valitaan vain parasta ja tuoreinta. Kun toimitusaikasi lähestyy, saat meiltä viestin etukäteen.

Kirjautuminen kannattaa

Kirjaudu sisään S-käyttäjätililläsi, niin saat ostoksista ja toimituksista Bonusta, näet ostoshistoriaasi perustuvia tuotevinkkejä ja tekemäsi tilaukset jäävät talteen.
Kirjaudu sisään

Rakastamasi tuotteet ostoskoriin yhdellä klikkauksella

Kattava valikoima arkea ja juhlaa

Tarjoamme valtavan valikoiman herkullisia ja laadukkaita tuotteita eri tarpeisiisi.

Näytä kaikkiKattava valikoima arkeen ja juhlaan

Lataa ruokakauppa puhelimeesi

S-kaupat-sovelluksella teet ruokaostoksesi missä ja milloin vain. Sovelluksella voit myös skannata viivakoodin tai seurata tilauksesi etenemistä.

Download on the App Store Badge FI RGB blk 100217 1 google-play-badge 1