Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Lihantaitajien käsityönäyte. Luuton, verkotettu juhlakinkku pienellä rajatulla nahalla ja rasvalla. Tuore ja harmaasuolattu. Tuote on valmistettu…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen porsaanliha (83 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301)
Markkinoijan tiedot
HKFoods Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
0800 05450, www.HK.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C) Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C).
Käyttöohje
Ota kinkku pakkauksessaan huoneenlämpöön noin 1 h ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Laita kinkku pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita uunipelti uuniin ja kypsennä n. 60-70 min/kg. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana. Kinkku on valmis, kun sisälämpötila on 72-77 °C. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Poista muovipakkaus, verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C).
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 920 kJ / 220 kcal | 11% |
Rasvaa | 16 g | 22,86% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6,1 g | 30,5% |
Hiilihydraattia | 0,2 g | 0,08% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 0,2 g | 0,22% |
Proteiinia | 19 g | 38% |
Suolaa | 1,9 g | 31,67% |