Ladataan...

Pakkausmerkinnät
Pakkausmerkinnät
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Lihantaitajien käsityönäyte. Luuton, verkotettu juhlakinkku pienellä rajatulla nahalla ja rasvalla. Tuore ja harmaasuolattu. Tuote on valmistettu…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen porsaanliha (83 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301)
Yhteystiedot
HKFoods Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
0800 05450, https://www.hk.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C) Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C).
Käyttöohje
Ota kinkku pakkauksessaan huoneenlämpöön noin 1 h ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Laita kinkku pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita uunipelti uuniin ja kypsennä n. 60-70 min/kg. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana. Kinkku on valmis, kun sisälämpötila on 72-77 °C. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Poista muovipakkaus, verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C).
Ravintosisältö
Ravintosisältö
| Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
|---|---|
| Energia | 920 kJ / 220 kcal |
| Rasvaa | 16 g |
| - josta tyydyttyneitä rasvoja | 6,1 g |
| Hiilihydraattia | 0,2 g |
| - josta sokereita | 0,2 g |
| Proteiinia | 19 g |
| Suola | 1,90 g |
| Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
|---|---|
| Laktoosia | 0 g |

