Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Kotimaista Makaroni kypsyy 8 minuutissa. Makaroni sopii kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (vehnä: Suomi), vesi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
KEITTO-OHJE (4−5 annosta): 2 l vettä 1 tl suolaa 1 ps (350 g) Kotimaista makaronia. 1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja makaronit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. 2. Anna kiehua ilman kantta noin 8 minuuttia. Veden täytyy kiehua koko ajan. 3. Valuta makaronit lävikössä. 1 dl (55 g) on keitettynä noin 1½ dl. Yksi annos (70 g) on keitettynä noin 2 dl.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 1460 kJ / 349 kcal | 17,45% |
Rasvaa | 1,6 g | 2,29% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,4 g | 2% |
Hiilihydraattia | 68 g | 26,15% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 2,7 g | 3% |
Ravintokuitua | 4 g | Ei arvoa |
Proteiinia | 13 g | 26% |
Suolaa | 0,01 g | 0,17% |