Ladataan...
Kotimaista-makaroni kypsyy 8 minuutissa. Makaroni sopii kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan…
Valmistusmaa
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (vehnä: Suomi), vesi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
KEITTO-OHJE (4−5 annosta): 2 l vettä 1 tl suolaa 1 ps (350 g) Kotimaista makaronia. 1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja makaronit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. 2. Anna kiehua ilman kantta noin 8 minuuttia. Veden täytyy kiehua koko ajan. 3. Valuta makaronit lävikössä. 1 dl (55 g) on keitettynä noin 1½ dl. Yksi annos (70 g) on keitettynä noin 2 dl.
Ladataan...