Ladataan...
Kotimaista-mannasuurimot ovat vehnän ydinrakeita, joista voi valmistaa puuroja, vellejä ja jälkiruokia.
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
VEHNÄ (Suomi).
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Kuivassa ja huoneenlämmössä.
Käyttöohje
MANNAPUURO (4 annosta): 1 l maitoa, 1 1/2 dl mannasuurimoita, 1/2 tl suolaa. Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi. Vatkaa mannasuurimot ripotellen kiehuvaan maitoon. Keitä puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 10 min. Mausta suolalla. Tarjoa maidon, mehukeiton, hillon tai marjojen kanssa. VATKATTU MARJAPUURO (4-6 annosta): 1 l vettä, 4 dl (n. 200 g) puolukoita tai punaherukoita, 1 1/2 dl mannasuurimoita, 1 1/2 dl sokeria, ripaus suolaa. Keitä marjoja vedessä n. 10 min. Vatkaa mannasuurimot ripotellen kiehuvaan liemeen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 10 min. Mausta puuro sokerilla ja ripauksella suolaa. Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Ladataan...