Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Liha ja kasviproteiinit
  3. Porsas
  4. Joulukinkku
Vaihda kieltä
Ändra språk
Kotimaista perinteinen joulukinkku potkalla 10-12 kg pakaste

Kotimaista perinteinen joulukinkku potkalla 10-12 kg pakaste

Kaikki Kotimaista-tuotteet
Noin62,48 €
Vertailuhinta 5,95 €/kg

Pakkausmerkinnät

Tuotetiedot

Porsaan joulukinkku potkalla, harmaasuolattu raakalihavalmiste, lisätty vettä. Pakaste.

Valmistusmaa

Suomi

Ainesosat

suomalainen sianliha 86 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). Voimakassuolainen.

Yhteystiedot

SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi

Valmistaja

Atria Suomi Oy

EAN

2396006800002

Ominaisuudet

Säilytysohje

Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Käyttöohje

Anna sulaa jääkaapissa n. 5 vrk. Ota huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistoa. Anna sisälämpötilan nousta n. 10 asteeseen. Poista pakkausmuovi sekä potkasuojus ja siirrä kinkku kamarapuoli ylöspäin ritilälle uunipannun päälle. Kaada uunipannulle vettä ja lisää tarvittaessa vettä paiston aikana. Työnnä paistolämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Paista 100-125 asteessa 75-80 asteen sisälämpöön. Aikaa kuluu n. 60-70 min/kg. Anna kypsän kinkun jäähtyä paiston jälkeen 15-20 minuuttia. Poista kinkusta nahka ja osa silavaa. Levitä kinkun pintaan ohuesti sinappia ja ripottele korppujauhoja. Ruskista 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin.

Ravintosisältö

Ravintoarvoilmoitus100 g
Energia836 kJ / 201 kcal
Rasvaa15 g
- josta tyydyttyneitä rasvoja5,2 g
Hiilihydraattia0,2 g
- josta sokereita0,2 g
Proteiinia17 g
Suola1,70 g
Ravintoarvoilmoitus100 g
Laktoosia0 g

Sijainti myymälässä

Myymälä: Ei valittu

Ladataan...