Tuotteet
Kotimaista tumma makaroni 350 g

Kotimaista tumma makaroni 350 g

Kaikki Kotimaista-tuotteet
  • Hyvää Suomesta, Sininen Joutsen
Tuotetiedot

Kotimaista tumma makaroni on runsaskuituinen ja kypsyy 8 minuutissa. Makaroni sopii kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin,…

Valmistusmaa

Suomi

Ainesosat

HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO (vehnä: Suomi), vesi.

Valmistaja

Lantmännen Cerealia Oy

EAN

6414893505636
Ominaisuudet

Säilytysohje

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.

Käyttöohje

KEITTO-OHJE (4−5 annosta): 2 l vettä, 1 tl suolaa, 1 ps (350 g) Kotimaista tummaa makaronia. 1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja makaronit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. 2. Anna kiehua ilman kantta noin 8 minuuttia. Veden täytyy kiehua koko ajan. 3. Valuta makaronit lävikössä. 1 dl (55 g) on keitettynä noin 1½ dl. Yksi annos (70 g) on keitettynä noin 2 dl.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
1451 kJ / 347 kcal
17,35%
Rasvaa
2,5 g
3,57%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
0,4 g
2%
Hiilihydraattia
63 g
24,23%
Hiilihydraattia, joista sokereita
3 g
3,33%
Ravintokuitua
7 g
Proteiinia
14 g
28%
Suolaa
0,01 g
0,17%

Ladataan...