Ladataan...
Vaihda kieltä
Ändra språk

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Kotimaista Tumma Makaroni kypsyy 8 minuutissa. Makaroni sopii kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja…
Valmistusmaa
Suomi
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Ainesosat
HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO (vehnä: Suomi), vesi.
Valmistaja
Lantmännen Cerealia Oy
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
6414893505636
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
KEITTO-OHJE (4−5 annosta): 2 l vettä, 1 tl suolaa, 1 ps (350 g) Kotimaista tummaa makaronia. 1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja makaronit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. 2. Anna kiehua ilman kantta noin 8 minuuttia. Veden täytyy kiehua koko ajan. 3. Valuta makaronit lävikössä. 1 dl (55 g) on keitettynä noin 1½ dl. Yksi annos (70 g) on keitettynä noin 2 dl.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 1451 kJ / 347 kcal | 17,35% |
Rasvaa | 2,5 g | 3,57% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,4 g | 2% |
Hiilihydraattia | 63 g | 24,23% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 3 g | 3,33% |
Ravintokuitua | 7 g | Ei arvoa |
Proteiinia | 14 g | 28% |
Suolaa | 0,01 g | 0,17% |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal).