Tuotteet
Porokylän Pullataikina 450 g gluteeniton

Porokylän Pullataikina 450 g gluteeniton

Kaikki Porokylän-tuotteet
~1,50 €
4,49 €
3,33 €/kg
  • Avainlippu
Tuotetiedot

Käyttövalmis pakastepullataikina gluteenittomaan leivontaan

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Muna, Maito, Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Kaura

Ainesosat

vesi, gluteeniton jauhoseos (riisijauho, maissijauho, perunajauho, psyllium), sokeri, perunatärkkelys, laktoositon VOI, tapiokatärkkelys, KANANMUNAmassa [KANANMUNA, suola, happamuudensäätöaine (330), säilöntäaine (E202), emulgointiaine (E471, E475)], hiiva, laktoositon rasvaton MAITOjauhe, rasvaseos [vesi, rypsiöljy, emulgointiaineet (E471, E481)], psyllium, jodioitu suola, kardemumma, sakeuttamisaine (E415), nostatusaine (E450, E500). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.

Valmistaja

Porokylän Leipomo Oy

EAN

6416192084959
Ominaisuudet

Säilytysohje

Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Käyttöohje

Sulata taikina jääkaapissa yön yli tai huoneenlämmössä noin 2 h. Vaivaa taikina ja muotoile tangoksi, käytä apuna gluteenitonta jauhoa. Jaa tanko kuuteen osaan ja muotoile. Anna kohota noin kaksinkertaiseksi leivinliinan alla. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 °C uunin keskitasossa n. 10 min. Voit valmistaa pullataikinasta erilaisia pullia ja pullapohjaisia piiraita. Huom! Paistolämpötilat ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella uunista toiseen.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
1100 kJ / 263 kcal
13,15%
Rasvaa
7,5 g
10,71%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
4,1 g
20,5%
Hiilihydraattia
44 g
16,92%
Hiilihydraattia, joista sokereita
15 g
16,67%
Ravintokuitua
2,6 g
Proteiinia
3,2 g
6,4%
Suolaa
0,8 g
13,33%

Ladataan...