Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Käyttövalmis pakastepullataikina gluteenittomaan leivontaan
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Maito, Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Kaura
Ainesosat
vesi, gluteeniton jauhoseos (riisijauho, maissijauho, perunajauho, psyllium), sokeri, perunatärkkelys, laktoositon VOI, tapiokatärkkelys, KANANMUNAmassa [KANANMUNA, suola, happamuudensäätöaine (330), säilöntäaine (E202), emulgointiaine (E471, E475)], hiiva, laktoositon rasvaton MAITOjauhe, rasvaseos [vesi, rypsiöljy, emulgointiaineet (E471, E481)], psyllium, jodioitu suola, kardemumma, sakeuttamisaine (E415), nostatusaine (E450, E500). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.
Valmistajan tiedot
Porokylän Leipomo Oy
Kyröönrannankatu 2, 75500 Nurmes
013316940
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Sulata taikina jääkaapissa yön yli tai huoneenlämmössä noin 2 h. Vaivaa taikina ja muotoile tangoksi, käytä apuna gluteenitonta jauhoa. Jaa tanko kuuteen osaan ja muotoile. Anna kohota noin kaksinkertaiseksi leivinliinan alla. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 °C uunin keskitasossa n. 10 min. Voit valmistaa pullataikinasta erilaisia pullia ja pullapohjaisia piiraita. Huom! Paistolämpötilat ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella uunista toiseen.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
---|---|
Energia | 1 101 kJ / 263 kcal |
Rasvaa | 7,5 g |
- josta tyydyttyneitä rasvoja | 4,1 g |
Hiilihydraattia | 44 g |
- josta sokereita | 15 g |
Proteiinia | 3,2 g |
Suola | 0,80 g |
Ravintokuitua | 2,6 g |
Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
---|---|
Laktoosia | 0 g |