Tuotteet
QAP 6Pack LemonLime

QAP 6Pack LemonLime

Kaikki QAP-tuotteet
~12,95 €
2,16 €/kpl
Tuotetiedot

QAP - Virvoitusjuomakorkki. Muuta vesi kuplivaksi juomaksi QAP korkilla. QAP sisältää sokerittoman makuseoksen ja hiilidioksidin. Valitse oma makusi…

Valmistusmaa

Suomi

Ainesosat

Vesi, luonnollinen sitruunan aromi ja muut luonnolliset aromit, happamuudensäätöaineet: E330, E1520, E331, etanoli, makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi, säilöntäaineet: E211, E202, väri: E102, E133, co2(3g).

Valmistaja

EasySoda Finland Oy

EAN

6430057511220
Ominaisuudet

Säilytysohje

Painepakkaus. Parasta ennen -päiväys pakkauksessa.Ei saa säilyttää yli +40 °C lämpötilassa, eikä auringonpaisteessa. Ei saa puhkaista, eikä polttaatyhjänäkään. Säilytys huoneenlämmössä.

Käyttöohje

Käyttöohje: QAP-korkilla valmistat 0,4L kuplivaa juomaa. Lisää kylmää(0,4L) vettä pulloon ja kierrä QAP-korkkia. QAP-korkkia käytetään 0,5L muovisessa juomapullossa, jossa on ollut hiilihapotettua juomaa. Varmista, että pullo on ehjä. HUOM! Katso valmistusohje pakkauksesta! Älä käytä pullossa joka on lasia, alle 0,5L, kertakäyttöinen, vaurioitunut, turvonnut, venynyt, pehmentynyt, ollut pitkään auringossa, pesty tiskikoneessa tai pehmeää, helposti rutistuvaa materiaalia. Älä ylitäytä pulloa! Ylitäytetty pullo voi hajota!

Käyttöturvallisuus
  • Varoitusmerkki. terveysvaara/vaarallinen otsonikerrokselle

Vaaralausekkeet

  • Määrittelemätön

Turvalausekkeet

  • (P202) Lue varoitukset huolellisesti ennen käsittelyä.

Ladataan...