Tuotteet

Prisma - tee ruokatilaus verkosta

Haluatko tilata ruokaostokset Primasta? Olet tullut oikeaan paikkaan! S-kaupat on Suomen suosituin ruoan verkkokauppa, josta löydät kattavan valikoiman ja pysyvästi edulliset hinnat sekä maan laajimmat toimitustavat – Bonuksia unohtamatta. Tilaa ostokset kotiin tai nappaa ne mukaan noutopisteeltä.

Ostoksille

Näin teet ruokatilauksen S-kaupat-palvelussa

 • Valitse sopiva toimitustapa

  1. Valitse sopiva toimitustapa

  Aloita tilauksen teko antamalla osoitteesi. Valitse nouto tai kotiinkuljetus, niin näet lähimmät myymälät, Prismat mukaan lukien. Kun olet valinnut toimitustavan, näet myös valikoiman ja saatavuuden oikein.

 • Tee ostokset

  2. Kokoa tilauksesi

  Oli suunnitelmissa sitten makaronilaatikko tai juhlamenu, löydät meiltä kaikki tarvittavat ainekset. Voit merkitä tilaukseesi, jos sinulla on tuotekohtaisia toiveita. Ja jos mieleen juolahtaa vielä jotain, voit muokata tilaustasi jälkikäteen. Pikatoimitukset ja robokuljetukset saapuvat luoksesi niin nopeasti, että erillistä muokkausaikaa ei ole.

  Jatka tilaamaan

 • Anna ammattilaisen valita

  3. Me hoidamme loput!

  Kun olet saanut tilauksen tehtyä, me pidämme huolen muusta. Kaikki keräilijämme saavat laatuperehdytyksen, joten tilaukseesi valitaan vain parasta ja tuoreinta. Kun toimitusaikasi lähestyy, saat meiltä viestin etukäteen.

Kirjautuminen kannattaa

Kirjaudu sisään S-käyttäjätililläsi, niin saat ostoksista ja toimituksista Bonusta, näet ostoshistoriaasi perustuvia tuotevinkkejä ja tekemäsi tilaukset jäävät talteen.
Kirjaudu sisään

Rakastamasi tuotteet ostoskoriin yhdellä klikkauksella

Kattava valikoima arkea ja juhlaa

Tarjoamme valtavan valikoiman herkullisia ja laadukkaita tuotteita eri tarpeisiisi.

Näytä kaikkiKattava valikoima arkeen ja juhlaan
Etsitkö kodin ja vapaa-ajan käyttötavaroita?

Etsitkö kodin ja vapaa-ajan käyttötavaroita?

Suuntaa Prisman käyttötavaroiden verkkokauppaan osoitteessa prisma.fi! Löydät sieltä laajan valikoiman kodin tuotteita vaatteista kirjoihin ja remonttitarvikkeisiin.

Siirry osoitteeseen prisma.fi

Etsitkö tietyn Prisman aukioloaikoja tai yhteystietoja?

Katso kaikkien Prisma-myymälöiden tiedot

Tee ostokset sukkelasti S-kaupat-sovelluksella

Tee ostokset sukkelasti S-kaupat-sovelluksella

Sovelluksellamme teet ruokaostokset missä ja milloin vain. Sovelluksella voit lisätä kätevästi tuotteita tilaukseesi aina kun mieleesi juolahtaa vielä jotakin ostettavaa.

Download on the App Store Badge FI RGB blk 100217 1 google-play-badge 1

Ajankohtaista Prismassa