Tuotteet

Inspiroidu

Halloween

Halloween on juhla, joka on tasaisesti kasvattanut suosiotaan niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa. Ja miksipä ei olisi, sillä Halloweenina saa herkutella ja hullutella.

Riistaruoat

Jo kauan ennen perunan, viljan, tattarin tai edes nauriin viljelyä Suomen metsistä pyydettiin hirviä ja tunturipeuroja. Suurriista onkin alkuperäistä, vääristämätöntä ravintoa, jolle koko suomalainen ruokakulttuuri on aikojen saatossa rakentunut.

Joulu

Totuttuun tapaan löydät Food Market Herkusta laajan valikoiman tuotteita, joilla loihdit unelmiesi joulupöydän. Tutustu vinkkeihin ja resepteihin ja tilaa tuotteet verkkokaupastamme.

Muut

Kalaruoat

Food Market Herkussa tuoreus ja kestävästi pyydetty kalavalikoima on sydämen asia, voit selata Herkun kalavalikoimaa verkkokaupassa, ja tilata tuotteet suoraan kotiovelle.

Juustot

Nykyään juustovalikoimassa on huikeat 400–600 koti- ja ulkomaista juustolaatua. Koska kaikki laadut eivät mahdu yhtä aikaa tarjolle juustotiskiin, valikoima vaihtelee sesongeittain. Herkun valikoimassa on myös paljon juustoja yksinmyynnissä sekä kokeilueriä uusista juustolaaduista esimerkiksi kotimaisilta pientoimittajilta.

Viini

Vinkit viinin tarjoiluun. Tutustu erillaisiin viineihin ja tarjoilutapoihin.

Simpukat, äyriäiset ja osterit

Food Market Herkun kalatiskissä on tarjolla ostereita ympäri vuoden. Osterit ovat kuitenkin parhaimmillaan talvikuukausina, kun merivesi on viileää. Food Market Herkusta löydät myös muutkin äyriäiset ja simpukat.

Kevät on parsan aikaa

Parsa on kevään suosikkiherkku. Tutustu parsaan ja herkuttele uusien reseptien avulla.

Sushi

Japanin kansallisruoalla sushilla tarkoitetaan etikalla maustettuun riisiin perustuvia ruokalajeja. Suupalan kokoiset herkut asetellaan kauniisti tarjoiluvadille, josta erilaisia susheja löytyy moninaisin täyttein.

Oliiviöljy

Oliiviöljy on vivahteikasta kuin viini. Sen laatuun ja makuun vaikuttavat muun muassa oliivilajike, kasvualue, maaperä, kasvupaikan korkeus merenpinnasta sekä ilmasto.

Tee

Helsingin keskustan Herkun irtomyynnissä on kymmeniä teelajeja. Osaava henkilökunta auttaa valitsemaan juuri halutun teen. Myös pakattujen teelaatujen valikoima on runsas tavallisesta mustasta pussiteestä luomuteehen.

Rapujuhliin

Rapujuhlia vietetään loppukesästä, jolloin ravut ovat parhaimmillaan. Tutustu vinkkeihin ja resepteihin.

Vinkit kesään

Kesä on ihanaa aikaa grillata ja nauttia sesongin antimista. Tutustu vinkkeihin.